O nas

Jodel Express smo skupina glasbenikov, katero druži zabava, dobra volja in veselje do preigravanja melodij. Radi pridemo na veselice, prireditve, koncerte, skratka na vse takšne in drugačne zabave. Posebnost skupine je, da ima v svoji vrsti Brigito Vrhovnik Dorič, ki je po vsej Sloveniji in tudi širše, poznana kot kraljica jodlanja.
Smo petčlanska glasbena zasedba in jo sestavljamo glasbeniki z večletnimi izkušnjami, ki smo jih pridobili z igranjem v tujini, izvirnim talentom in sposobnostmi na področju avtorstva, glasbe in besedil ter profesionalno opremo, ki je izrednega pomena za živo izvajanje lastnih skladb in skladb drugih izvajalcev. Ves čas skrbimo za dobro voljo na zabavah podjetij in podobnih družb, v poletnem času pa nas lahko srečujete na veselicah in drugih podobnih zabavah in prireditvah.
Vabljeni smo na eminentne prireditve, tudi resničnostne showe, zabavo nam zaupajo velika priznana podjetja, televizijske in radijske hiše ter zelo pomembni mali, skromni in srčni ljudje.
V živo izvajamo narodo zabavno, popularno svetovno in domačo glasbo, saj imamo poleg klasične trio postave tudi bobne, kar je danes nujno za izvedbo kvalitetnega programa. Vedno poskusimo najti skupno besedo z naročnikom in prisluhnemo željam.